Items where Division is "Sekolah Pasca Sarjana > Bahasa dan Budaya Sunda S-2" and Year is 2020

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: K | M | R
Number of items: 3.

K

Khairul Fridarmawan, Khairul (2020) LAMBANG DAÉRAH DI PROVINSI JAWA BARAT PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA ARTIKEL DI SMA/SMK/MA (ULIKAN FILOSOFI JEUNG SEMIOTIK). S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

M

Mira Yuthika Dewi, - (2020) BABANDINGAN HOMONIM BASA SUNDA JEUNG KECAP SEREPAN BASA ARAB (ulikan kontrastif léksikal). S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

R

Riva Rosviana, - (2020) SITUASI KABASAAN DIALÉK SUNDA JEUNG JAWA MASARAKAT KACAMATAN CIASEM KABUPATÉN SUBANG. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Fri Nov 27 01:13:28 2020 WIB.