Items where Author is "Rasyid, Taufik AL"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Rasyid, Taufik AL (2013) ÉFÉKTIVITAS MÉDIA FLIPCHART PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS SAJAK : Studi Kuasi Ékspérimén ka siswa kelas VII.7 SMP Negeri 1 Kota Bandung Taun Ajaran 2012/2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Sep 20 03:33:36 2017 WIT.