Items where Author is "Nurani, Desti Atpa"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Nurani, Desti Atpa (2017) MOD√ČL PANGAJARAN INDUKTIF KATA BERGAMBAR PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS CARITA PONDOK: Studi Kuasi √Čksperimen ka Siswa Kelas X SMA Puragabaya Kota Bandung Taun Ajaran 2015/2016. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Sep 23 05:00:04 2017 WIT.