Items where Author is "Marantika, Ega"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Marantika, Ega (2016) BASA SUNDA DIALÉK PARUNG PANJANG NU DIPAKÉ KU SISWA SMPA/SMA DI KACAMATAN PARUNG PANJANG KABUPATÉN BOGOR. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Sep 20 18:00:05 2017 WIT.