Items where Author is "Kusmiati, Tanti"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Kusmiati, Tanti (2016) MODÉL QUANTUM WRITING PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS GUGURITAN:(Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII-5 SMP Negeri 43 Bandung Taun Ajaran 2015/2016). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Sep 24 03:49:38 2017 WIT.