Items where Author is "Kusmayanti, Meti"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Kusmayanti, Meti (2013) MODÉL STUDENT TEAMS ACHIEVMENT DIVISION (STAD) DINA PANGAJARAN NARJAMAHKEUN KANA BASA SUNDA (Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas X-1 SMA Negeri 9 Bandung Taun Ajaran 2012/2013). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Nov 22 03:35:53 2017 WIT.