Items where Author is "Kurnia, Wira Oka"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Kurnia, Wira Oka (2015) MODÉL PANGAJARAN MULTILITERASI PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI: Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VII-K SMPN 45 Bandung Taun Ajaran 2015/2016. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Sep 26 05:11:59 2017 WIT.