Items where Author is "Kharis, Iksan"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Kharis, Iksan (2015) AJÉN ATIKAN JEUNG SÉMIOTIK DINA FOLKLOR KAPAMALIAN DI KECAMATAN SUBANG KABUPATÉN SUBANG. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Sep 26 05:34:36 2017 WIT.