Items where Author is "Kharis, Iksan"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Kharis, Iksan (2015) AJÉN ATIKAN JEUNG SÉMIOTIK DINA FOLKLOR KAPAMALIAN DI KECAMATAN SUBANG KABUPATÉN SUBANG. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Apr 22 00:19:51 2018 WIT.