Items where Author is "Imannisa, Meira"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Imannisa, Meira (2017) MÉDIA AUDIO-VISUAL DINA PANGAJARAN NYARITAKEUN TOKOH IDOLA: Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VII C SMP Negeri 6 Cimahi Taun Ajaran 2015/2016. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Sep 20 17:48:45 2017 WIT.