Items where Author is "Herdyani, Vemy Silvia"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Herdyani, Vemy Silvia (2016) MÉDIA PHOTOSTORY PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH SISWA DINA NULIS WARTA: (Studi Kuasi Éskpérimén ka Siswa Kelas IX C SMP Kartika XIX-2 Bandung Taun Ajaran 2015/2016). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Sep 25 09:23:04 2017 WIT.