Items where Author is "Haifarizah, Restu"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Haifarizah, Restu (2017) MÉDIA ORIGAMI PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS SAJAK: Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VII D SMPN 2 Lembang Taun Ajaran 2015/2016. Other thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Aug 15 21:34:54 2018 WIB.