Items where Author is "Hadadi, Isri Nurwindasari"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Hadadi, Isri Nurwindasari (2015) Upacara Nyiramkeun Pusaka Karajaan Talaga Manggung di Désa Talaga Wétan Kac. Talaga Kab. Majalengka Pikeun Bahan Pangajaran Maca Artikel di SMA Kelas XII : ulikan sémiotik. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Sep 21 13:46:38 2017 WIT.