Items where Author is "Fashli, Yaman Al"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis atau Disertasi

Fashli, Yaman Al (2017) AJÉN ÉSTÉTIKA DINA KUMPULAN GUGURITAN LAGU NGAJADI KARYA DIAN HENDRAYANA PIKEUN BAHAN PANGAJARAN GUGURITAN DI SMA KELAS X. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Aug 20 03:47:53 2018 WIB.