Items where Author is "Dewantari, Pungky"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Dewantari, Pungky (2016) MODÉL PANGAJARAN TALKING STICK PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NYARITAKEUN LALAMPAHAN : Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII-H SMP Negeri 26 Bandung Taun Ajaran 2015/2016. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Sep 25 16:32:46 2017 WIT.