Items where Author is "Chairunisa, Anisa"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Chairunisa, Anisa (2015) AJÉN SOSIAL DINA KASENIAN SURAK IBRA DI KACAMATAN WANARAJA KABUPATÉN GARUT PIKEUN BAHAN PANGAJARAN NGAREGEPKEUN DI SMP KELAS VIII. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Nov 21 16:40:32 2017 WIT.