Items where Author is "Chairunisa, Anisa"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Chairunisa, Anisa (2015) AJÉN SOSIAL DINA KASENIAN SURAK IBRA DI KACAMATAN WANARAJA KABUPATÉN GARUT PIKEUN BAHAN PANGAJARAN NGAREGEPKEUN DI SMP KELAS VIII. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Oct 23 12:54:35 2017 WIT.