Items where Author is "Chairunisa, Anisa"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Chairunisa, Anisa (2015) AJÉN SOSIAL DINA KASENIAN SURAK IBRA DI KACAMATAN WANARAJA KABUPATÉN GARUT PIKEUN BAHAN PANGAJARAN NGAREGEPKEUN DI SMP KELAS VIII. Other thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Aug 14 11:40:00 2018 WIB.