Items where Author is "Budiwati, Susi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Budiwati, Susi (2016) KAMAMPUH GURU DINA NGARARANCANG, NGALAKSANAKEUN, JEUNG MEUNTEUN PANGAJARAN DONG√ČNG DI SMP PILOTING PROJECT KURIKULUM 2013 KOTA CIMAHI TAUN 2015-2016. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Nov 19 08:55:22 2017 WIT.