Items where Author is "Ahmadiyah, Aisah"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Ahmadiyah, Aisah (2016) MODÉL PANGAJARAN SNOWBALL THROWING PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS SISINDIRAN (Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII-C SMP Negeri 1 Lembang Taun Ajaran 2015/2016). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Fri Nov 17 08:08:40 2017 WIT.