Items where Author is " Nurdinia, Ai Kurnia Ilham"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Nurdinia, Ai Kurnia Ilham (2014) ÉFÉKTIVITAS MÉDIA GAMBAR SÉRI PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NGADONGÉNG:Studi Ékspérimén ka Siswa Kelas X SMA Pasundan 2 Bandung Taun Ajaran 2013/2014. S1 thesis, UNIVERSITAS PENDIDIKAN INDONESIA.

This list was generated on Fri Sep 22 02:32:56 2017 WIT.