Items where Author is " Handayani, Astri"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Handayani, Astri (2014) STRUKTUR DINA KAULINAN TRADISIONAL DI DÉSA PAGERWANGI KACAMATAN LEMBANG KABUPATÉN BANDUNG BARAT PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI SMP KELAS VII. S1 thesis, UNIVERSITAS PENDIDIKAN INDONESIA.

This list was generated on Sat Sep 23 23:49:27 2017 WIT.