Items where Author is "Yuliani, Herlina"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Yuliani, Herlina (2016) MODÉL PANGAJARAN COOPERATIVE SCRIPT DINA NINGKATKEUN KAMAMPUH NYARITA:(Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas IX-H SMP Negeri 26 Bandung Taun Ajaran 2015/2016). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Sep 25 20:12:14 2017 WIT.