Items where Author is "Yanuariska, Yogi Yogaswara"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Yanuariska, Yogi Yogaswara (2015) MODÉL PANGAJARAN QUANTUM TEACHING PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI: Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII C SMPN 12 Bandung Taun Ajaran 2014/2015. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

Yanuariska, Yogi Yogaswara (2015) MODÉL PANGAJARAN QUANTUM TEACHING PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI: Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII C SMPN 12 Bandung Taun Ajaran 2014/2015. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Fri Sep 22 08:29:42 2017 WIT.