Items where Author is "Wulandari, Fitri"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Wulandari, Fitri (2016) MODÉL PANGAJARAN PICTURE AND PICTURE DINA PANGAJARAN NULIS LAPORAN : Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII-C SMP Negeri 26 Bandung Taun Ajaran 2015/2016. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Nov 18 02:13:04 2017 WIT.