Items where Author is "Widiastuti, Hesti"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Widiastuti, Hesti (2015) Pamali Dina Kahirupan Masarakat Kecamatan Cigugur Kabupatén Kuningan : ulikan sémiotik jeung etnopedagogi. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

Widiastuti, Hesti (2013) BABANDINGAN KAMAMPUH MACA PEDARAN (BASA SUNDA) JEUNG PEDARAN (BASA INDONÉSIA) SISWA KELAS XI IPA 3 SMA NEGERI 14 BANDUNG TAUN AJARAN 2012/2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Sep 26 01:38:24 2017 WIT.