Items where Author is "Widaniawati, Wiwin"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Widaniawati, Wiwin (2012) AJÉN-AJÉN ÉTNOPÉDAGOGI DINA DONGÉNG DI KOTA TASIKMALAYA : Ulikan Struktural jeung Hermeneutik. S2 thesis, Universitas pendidikan indonesia.

This list was generated on Sun Sep 24 13:34:56 2017 WIT.