Items where Author is "Wahyuni, Ayu"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Wahyuni, Ayu (2014) AJÉN KEARIFAN BUDAYA LOKAL KASENIAN SISINGAAN DI DÉSA CIASEM BARU KECAMATAN CIASEM KABUPATÉN SUBANG PIKEUN MEKARKEUN ATIKAN KARAKTER: Ulikan Sémiotika – Étnopédagog. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Nov 23 21:36:40 2017 WIT.