Items where Author is "Rhamdini, Rosalina"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Rhamdini, Rosalina (2013) . ÉFÉKTIVITAS MÉDIA AUDIO-VISUAL DINA PANGAJARAN MACA WARTA : Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas X-2 SMA Negeri 6 Bandung Taun Ajaran 2012-2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

Rhamdini, Rosalina (2013) ÉFÉKTIVITAS MÉDIA AUDIO-VISUAL DINA PANGAJARAN MACA WARTA:Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas X-2SMA Negeri 6 Bandung Taun Ajaran 2012-2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

Rhamdini, Rosalina (2013) ÉFÉKTIVITAS MÉDIA AUDIO-VISUAL DINA PANGAJARAN MACA WARTA:Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas X-2SMA Negeri 6 Bandung Taun Ajaran 2012-2013. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Nov 21 05:27:11 2017 WIT.