Items where Author is "Rahmawati, Evi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Rahmawati, Evi (2014) KUMPULAN DONG√ČNG SASAKALA TALAGA WARNA PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI SMP :Tilikan Struktural, Pendidikan Karakter, jeung Sawangan HirupUrang Sunda. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Sep 26 01:33:36 2017 WIT.