Items where Author is "Pratama, Tyas Agung"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Pratama, Tyas Agung (2014) MÉDIA PHOTOSTORY DINA NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS SAJAK: Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VII-14 SMP Negeri 9 Bandung Taun Ajaran 2013/2014. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Nov 18 14:49:49 2017 WIT.