Items where Author is "Praramdana, Gilang Kripsiyadi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Praramdana, Gilang Kripsiyadi (2016) AJÉN MORALITAS JEUNG ÉTNOPÉDAGOGIK DINA PANYARAMAN MASARAKAT SUNDA DI DÉSA BUNI GEULIS, KECAMATAN HANTARA, KABUPATÉN KUNINGAN. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Fri Nov 17 21:20:20 2017 WIT.