Items where Author is "Permatasari, Sarah Gilang"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Permatasari, Sarah Gilang (2014) ACARA GOLÉMPANG PIKEUN ALTERNATIF BAHAN PANGAJARAN NGAREGEPKEUN DI SMA: Tilikan Aspék Pragmatik jeung Tindak Komunikatif. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Mon Sep 25 12:58:58 2017 WIT.