Items where Author is "Permasih, Diani"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Permasih, Diani (2014) AJÉN ATIKAN DINA FOLKLOR ASPÉK KAPAMALIAN ANU AYA DI DÉSA TANJUNGWANGI KECAMATAN CICALÉNGKA KABUPATÉN BANDUNG. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Jan 23 05:05:03 2018 WIT.