Items where Author is "Permana, Aang Dedi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Permana, Aang Dedi (2015) Ajén Éstétika dina Upacara Tradisi Cingcowong di Désa Luragung Landeuh pikeun Alternatif Bahan Pangajaran Maca di SMA. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Sep 20 10:33:38 2017 WIT.