Items where Author is "Pamungkas, Ginanjar"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Pamungkas, Ginanjar (2013) MODÉL MIND MAPPING DINA PANGAJARAN NULIS RÉSÉNSI NOVÉL (Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas XI IPS 2 SMA Laboratorium (Percontohan) UPI Taun Ajaran 2012/2013). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Sep 24 07:50:42 2017 WIT.