Items where Author is "PRAMANIK, NÉNDÉN INTAN"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

PRAMANIK, NÉNDÉN INTAN (2014) INVÉNTARISASI PUISI MANTRA TATANÉN DI KACAMATAN CISITU KABUPATÉN SUMEDANG PIKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA JEUNG SASTRA SUND. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Nov 19 13:20:57 2017 WIT.