Items where Author is "Noviandini, Nunik Nurul"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Noviandini, Nunik Nurul (2016) MOD√ČL PANGAJARAN COOPERATIVE LEARNING TIPE NUMBERED HEAD TOGETHER PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NGAREGEPKEUN CARITA PONDOK:(Studi Kuasi Eksperimen ka Siswa Kelas IX B SMP Negeri 44 Bandung). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Sep 24 06:32:16 2017 WIT.