Items where Author is "Ningrum, Cahmawati"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Ningrum, Cahmawati (2013) UNSUR OBJÉKTIF JEUNG ÉKSPRÉSIF NOVÉL BÉNTANG PASANTRÉN KARYA H. USEP ROMLI HM PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA PEDARAN SASTRA DI SMA KELAS XI. Other thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Aug 15 15:43:26 2018 WIB.