Items where Author is "Ningrum, Cahmawati"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Ningrum, Cahmawati (2013) UNSUR OBJÉKTIF JEUNG ÉKSPRÉSIF NOVÉL BÉNTANG PASANTRÉN KARYA H. USEP ROMLI HM PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA PEDARAN SASTRA DI SMA KELAS XI. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Fri Nov 17 19:13:49 2017 WIT.