Items where Author is "Najih, Yanwar Achmad"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Najih, Yanwar Achmad (2017) STRUKTUR CARITA JEUNG AJÉN MORAL DINA NOVÉL KAKARÉN RÉVOLUSI KARYA TATANG SUMARSONO PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI KELAS XI SMA. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Sep 21 10:08:23 2017 WIT.