Items where Author is "Miranti, Deti"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Miranti, Deti (2015) MODÉL STUDENT FACILITATOR AND EXPLAINING DINA PANGAJARAN NULIS TÉKS PANGALAMAN PRIBADI : Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VII.16 SMP Negeri 4 Cimahi Taun Ajaran 2014/2015. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Nov 25 00:50:05 2017 WIT.