Items where Author is "Melianti, Resti"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis atau Disertasi

Melianti, Resti (2015) AJÉN MORAL DINA KUMPULAN DONGÉNG SI KABAYAN TAPA PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DONGÉNG DI SMP KELAS VII(TILIKAN STRUKTURAL JEUNG SÉMIOTIK). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sat Aug 18 01:31:20 2018 WIB.