Items where Author is "Maharani, Risa"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Maharani, Risa (2014) ÉFÉKTIVITAS MODÉL PANGAJARAN TALKING STICK PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NYARITAKEUN PANGALAMAN: Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas X AK-1 SMKN 1 Kota Bandung Taun Ajaran 2013/2014. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Fri Sep 22 00:55:20 2017 WIT.