Items where Author is "Lestari , Respi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Lestari, Respi (2016) RUMPAKA KAWIH DINA KASENIAN RONGGÉNG GUNUNG DI DÉSA CIULU KECAMATAN BANJARSARI KABUPATÉN CIAMIS. S2 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

Lestari , Respi (2013) MODÉL NUMBER HEAD TOGETHER (NHT)DINA PANGAJARAN MACA WARTA. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Nov 19 15:29:29 2017 WIT.