Items where Author is "Laksana, Alan Sunda"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Laksana, Alan Sunda (2017) ANALISIS STRUKTURAL JEUNG SEMIOTIK DINA NOVÉL SAÉNI KARANGAN HADI AKS PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA NOVÉL DI SMA. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Nov 19 15:15:14 2017 WIT.