Items where Author is "Khotimah, Novi Nurul"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Khotimah, Novi Nurul (2016) GAYA BASA NGUPAMAKEUN DINA BABASAN JEUNG PARIBASA SUNDA: (Tilikan Stilistika jeung Semantik). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Thu Nov 23 17:07:37 2017 WIT.