Items where Author is "Khoiryah, Istyanah"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Khoiryah, Istyanah (2016) MODÉL PANGAJARAN FIELD TRIP PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS PANGALAMAN PRIBADI: Studi Kuasi Ékspérimén di Kelas VII SMP Bina Dharma 3 Bandung Taun Ajaran 2015/2016. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Tue Sep 26 16:04:01 2017 WIT.