Items where Author is "Karnale, Gemana"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Karnale, Gemana (2014) MÉDIA GAMBAR KOLASE PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS CARPON: Studi Kuasi Ékspérimen ka Siswa Kelas XI Administrasi Perkantoran SMK Pasundan 3 Bandung Taun Ajaran 2013/2014. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Fri Nov 24 08:38:12 2017 WIT.