Items where Author is "KUSDIANSYAH, Cepi"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

KUSDIANSYAH, Cepi (2008) “AJÉN FALSAFAH DINA KASENIAN KUDA RÉNGGONG (LINGKUNG SENI CITRA KENCANA) DÉSA PARUNGSÉRAB KECAMATAN KATAPANG KABUPATÉN BANDUNG”. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Wed Sep 27 02:48:08 2017 WIT.