Items where Author is "Jumanah, Juju"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

Jumanah, Juju (2016) ANALISIS STRUKTURAL PUISI MANTRA DI DÉSA MEKARMUKTI KACAMATAN TALÉGONG KABUPATÉN GARUT PIKEUN BAHAN AJAR APRÉSIASI PUISI DI SMA. S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Sep 24 02:49:38 2017 WIT.