Items where Author is "JAENUDIN, "

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 1.

Skripsi Tesis Atau Disertasi

JAENUDIN, (2011) KUMPULAN CARPON KANYAAH KOLOT KARYA KARNA YUDIBRATA PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI SMP KELAS VII (TILIKAN STRUKTUR JEUNG AJ√ČN MORAL). S1 thesis, Universitas Pendidikan Indonesia.

This list was generated on Sun Sep 24 02:33:13 2017 WIT.